Lasit

Näytetään tulokset 1–90 / 100

Lasit – Tyylikkyyttä ja toimivuutta jokaiseen hetkeen

Lasit ovat paljon enemmän kuin vain astioita juomien nauttimiseen. Ne ovat osa kotisi sisustusta, kattauksesi sielua ja jokaisen erityishetken keskipiste. Olipa kyseessä sitten arkinen ateria perheen kesken, rento illanvietto ystävien parissa tai juhlava tilaisuus, oikeanlaiset lasit kohottavat tunnelmaa ja tuovat esille juomien parhaat puolet. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat lasit, jotka yhdistävät tyylikkyyden ja toimivuuden ainutlaatuisella tavalla.

Monipuolinen valikoima joka tilanteeseen

Meidän valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan: viinilasit, jotka on suunniteltu erityisesti eri viinityyppien vivahteiden esiin tuomiseen, olutlasit, jotka korostavat oluen makua ja tuoksua, sekä tyylikkäät samppanjalasit juhlahetkiin. Eikä pidä unohtaa monikäyttöisiä juomalaseja, jotka sopivat niin kylmille kuin kuumillekin juomille, sekä erikoislasit, kuten cocktail- ja viskilasit, jotka täydentävät kattauksesi ja tekevät jokaisesta siemauksesta nautinnon.

Design ja kestävyys käsi kädessä

Valikoimamme lasit eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne on myös suunniteltu kestämään. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut lasimme kestävät päivittäistä käyttöä, ja niiden ajaton muotoilu varmistaa, että ne sopivat yhteen niin modernin kuin perinteisemmänkin sisustuksen kanssa. Olipa valintasi minimalistinen skandinaavinen design tai klassisen elegantit muodot, meiltä löydät lasit, jotka heijastavat persoonaasi ja elämäntyyliäsi.

Kattaustarvikkeet – Viimeistele kattauksesi

Lasien lisäksi kattauksen viimeistelyyn ja tunnelman luomiseen ovat olennaisen tärkeitä myös muut kattaustarvikkeet. Tutustu kattaustarvikkeiden valikoimaamme, josta löydät kaiken tarvittavan täydellisen kattauksen luomiseen: lautasliinat, tabletit, lautaset ja paljon muuta. Yhdistämällä oikeat lasit ja kattaustarvikkeet voit luoda kutsuvan ja viihtyisän tunnelman jokaiseen tilaisuuteen.

Shopping Cart