Lautaset

Näytetään tulokset 1–90 / 100

Lautaset – Yhdistä tyyli ja käytännöllisyys jokaiseen ateriaan

Lautaset ovat paljon enemmän kuin vain astioita ruoan tarjoiluun; ne ovat keskeinen osa kattausta, joka kertoo tarinaa yksilöllisyydestä, tyylistä ja vieraanvaraisuudesta. Valikoimamme tarjoaa laajan kirjon erilaisia lautasia, jotka täyttävät jokaisen tarpeen – olipa kyseessä sitten arkinen ateria tai juhlava illallinen. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä täydelliset lautaset, jotka heijastavat juuri sinun ja perheesi tyyliä.

Monipuolisuus ja design

Valikoimamme kattaa kaiken minimalistisista ja ajattomista malleista rohkeisiin ja trendikkäisiin kuoseihin. Olipa etsinnässäsi sitten klassiset valkoiset posliinilautaset, rustiikkiset savilautaset tai modernit lasilautaset, löydät varmasti etsimäsi. Jokainen lautanen on suunniteltu kestämään arjen käyttöä samalla, kun se tuo pöytään ripauksen tyylikkyyttä.

Kestävyyttä ja laatua

Laadukkaat materiaalit takaavat, että lautasemme kestävät päivittäistä käyttöä vuosien ajan. Valikoimamme sisältää kestävää posliinia, stonewarea, keramiikkaa ja lasia, jotka on valittu huolellisesti kestävyyden ja helppohoitoisuuden perusteella. Lisäksi monipuoliset koko- ja muotovaihtoehdot takaavat, että löydät juuri oikeanlaiset lautaset niin suuriin juhliin kuin intiimeihin illallisiinkin.

Ympäristötietoisuus

Ympäristön huomioon ottaminen on meille tärkeää, ja siksi tarjoamme myös ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja. Valikoimastamme löytyy lautasia, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja uusiutuvista resursseista, tarjoten ympäristötietoisille kuluttajille vastuullisia valintoja.

Kattaustarvikkeet – Täydennä Kattaustasi

Lautasten lisäksi kattaustarvikkeet ovat olennainen osa jokaista pöytäasetelmaa. Tutustu kattaustarvikkeidemme valikoimaan, joka sisältää kaiken tarvittavan täydellisen kattauksen luomiseen – aina aterimista lasitavaraan ja pöytäliinoihin. Löydä harmoniset yhdistelmät, jotka täydentävät lautasvalikoimaamme ja tuovat pöytään viimeistellyn ilmeen.

Shopping Cart