Pöytäliinat

Näytetään tulokset 1–90 / 100

Pöytäliinat tuovat tilanteeseen juhlallisuutta – tai leikkisyyttä, riippuen siitepa millaiset liinat valitset pöydistasi koristeamaan!

Pöytäliinat ovat paljon enemmän kuin vain kankaita, jotka peittävät pöydän. Ne ovat tyylin, eleganssin ja toiminnallisuuden yhdistelmä, joka voi tehdä tai rikkoa koko ruokailukokemuksen. Valikoimastamme löydät pöytäliinoja, jotka sopivat niin juhlaviin tilaisuuksiin kuin arkisiinkin hetkiin. Olipa kyseessä sitten romanttinen illallinen, perhejuhla tai piknik ulkona, meillä on juuri oikea pöytäliina tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Materiaalit, jotka kestävät

Laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme vain parhaita materiaaleja, kuten pellavaa, puuvillaa ja polyesteriä, jotka kestävät käyttöä ja pesua vuodesta toiseen. Pellavaliinat tuovat luonnollista kauneutta ja hengittävyyttä, kun taas polyesteriliinat tarjoavat helppohoitoisuutta ja pitkäikäisyyttä.

Värit ja kuviot: Loputtomat mahdollisuudet

Haluatko tuoda pöytään ripauksen väriä tai ehkä jotain hillitympää? Meiltä löydät monipuolisen väri- ja kuosivalikoiman, joka kattaa kaiken klassisista valkoisista ja neutraaleista sävyistä aina rohkeisiin kuoseihin ja väreihin. Valitse pöytäliina, joka heijastaa omaa persoonallisuuttasi ja tekee ruokailuhetkestä entistä erityisemmän.

Mukit: Täydellinen lisä pöytäliinoihin

Etsitkö jotain, joka sopii yhteen uuden pöytäliinasi kanssa? Miksi et tutustuisi myös mukivalikoimaamme? Meiltä löydät laadukkaat ja tyylikkäät mukit, jotka täydentävät pöytäasetelmaasi ja tekevät jokaisesta hetkestä hieman juhlavamman. Tutustu mukeihin tästä.

Helppo hoito ja kestävyys

Me ymmärrämme, että elämä on kiireistä. Siksi pöytäliinamme on suunniteltu niin, että ne ovat helppoja hoitaa. Useimmat tuotteemme ovat konepestäviä ja silitysvapaita, jotta voit nauttia elämästä ilman ylimääräistä vaivaa.

Tervetuloa tutustumaan laajaan ja laadukkaaseen pöytäliinavalikoimaamme. Luo oma tyylisi ja nauti jokaisesta hetkestä hieman enemmän.

Shopping Cart