Tyynynpäälliset

Näytetään tulokset 1–90 / 100

Tyynynpäälliset ovat paljon enemmän kuin vain kangaspaloja, jotka peittävät tyynysi. Ne ovat tyylin, mukavuuden ja toiminnallisuuden täydellinen yhdistelmä. Valikoimastamme löydät monenlaisia tyylejä, värejä ja kuvioita, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja makuun. Olipa valintasi sitten klassinen valkoinen, rohkea kuviointi tai jotain siltä väliltä, meillä on jotain jokaiselle.

Laadukkaat materiaalit

Laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme vain parhaista materiaaleista valmistettuja tyynynpäällisiä, kuten pellavaa, puuvillaa ja silkkisekoituksia. Nämä materiaalit eivät ole ainoastaan kestäviä, vaan myös erittäin mukavia ihoa vasten. Voit siis olla varma, että saat parasta mahdollista laatua ja mukavuutta.

Helppo hoito

Kukaan ei halua viettää liikaa aikaa kodin tekstiilien hoitamiseen. Siksi suurin osa tyynynpäällisistämme on konepestäviä ja helppohoitoisia. Näin voit nauttia upeasta ulkonäöstä ilman ylimääräistä vaivaa.

Täydellinen yhdistelmä: Tyynynpäälliset ja matot

Jos haluat viedä kodin sisustuksen uudelle tasolle, miksi et yhdistäisi uusia tyynynpäällisiä yhteensopiviin mattoihin? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia mattoja, jotka sopivat täydellisesti yhteen tyynynpäällistemme kanssa. Yhdistämällä nämä kaksi elementtiä voit luoda yhtenäisen ja harmonisen ilmeen koko kotiisi.

Tilaa nyt ja muuta kotisi ilmettä

Älä aliarvioi pienten yksityiskohtien voimaa. Uudet tyynynpäälliset voivat tehdä suuren eron kodin ilmeessä ja tunnelmassa. Selaa valikoimaamme ja löydä tyynynpäälliset, jotka heijastavat sinun persoonallisuuttasi ja tekevät kodistasi vielä viihtyisämmän. Tilaa nyt ja tuo kotiisi ripaus uutta ilmettä ja mukavuutta!

Shopping Cart
Vallila logo

MAAILMAN MEHILÄISPÄIVÄ 20.5.

Maailman mehiläispäivän kunniaksi Vallila arpoo kolmelle Muscari-tuotteita kampanja-aikana ostaneelle hyönteishotellin! Hyönteishotellit toimivat pesintäpaikkoina pölyttäjille – pitäähän kaikkein pienimmilläkin olla katto pään päällä.

Kaikki Muscari-tuotteet -30%

Kampanja voimassa 20.5.-3.6. Arvonta suoritetaan kampanjan päättyessä, ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.