Lastenhuoneen sisustus: Ideoita ja Vinkkejä Kaikenikäisille

Lastenhuoneen sisustus

Vauvan huoneen sisustus: Turvallisuus ja mukavuus etusijalla

Lastenhuoneen sisustus korostaa turvallisuutta ja mukavuutta, mikä on erityisen tärkeää vauvan huoneen sisustuksessa. Vauvan huoneen tulee olla lämmin ja kodikas paikka, jossa pienokainen voi tutkia ympäröivää maailmaa turvallisesti. Mukavuutta lisäävät elementit, kuten pehmeät matot ja tyynyt, samoin kuin pehmeät lelut, tarjoaa miellyttävän ympäristön.

Löydä parhaat matot lastenhuoneeseen

Huonekalut ovat myös olennainen osa lastenhuoneen sisustusta. Vauvan huoneen sisustuksessa tärkeää on, että huonekalut ovat turvallisia ja mukavia. Ne eivät saa olla liian korkeita eivätkä sisällä teräviä kulmia. On tärkeää, että huonekalut ovat tasapainossa ja vakaat, jotta ne eivät kaadu vauvan tutkiessa niitä.

 • Vauvan huoneen sisustuksessa tulee kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen. Huonekalujen, leikkikalujen ja muiden esineiden on oltava tukevia ja niissä ei saa olla teräviä reunoja tai pikkuesineitä, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.
 • Materiaalivalinnoissa kannattaa suosia luonnonmateriaaleja, sillä ne ovat usein kestävämpiä ja turvallisempia kuin keinotekoiset materiaalit. Lisäksi ne luovat lämpimän ja kodikkaan tunnelman vauvan huoneeseen.
 • Mukavuus on myös tärkeää vauvan huoneessa. Pehmeät matot, tyynyt ja pehmoelukat tarjoavat miellyttävän ympäristön pienokaiselle tutkia maailmaansa.
 • Valaistus vaikuttaa merkittävästi lapsen hyvinvointiin. Luonnollinen valo on paras vaihtoehto päivällisen aikaan, mutta illalla tulisi käyttää himmeitä lamppuja tai yövaloa häiritsemättömään uneen.
 • Älä unohda säilytystilaa! Hyvin suunniteltu säilytystila auttaa pitämään lastenhuone järjestyksessä. Sängynaluslaatikot, hyllyt sekirjahyllyt ovat hyviä ratkaisuja lelujen, vaatteiden ja muiden tarvikkeiden säilyttämiseksi.
 • Värit voivat myös vaikuttaa lapsen mielialaan. Vaaleat, pastellisävyt luovat rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin, kun taas kirkkaammat värit stimuloivat aivojen toimintaa.

Muista, että vauvan huone on paikka jossa hän viettää paljon aikaa – se on hänen turvallinen tilansa tutkia maailmaa. Sisustuksen suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon sekä turvallisuus että mukavuus.

Vauvanhuoneen sisustus: Värien ja kuvioiden maailma

Vauvanhuoneen sisustus voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla, ja yksi olennainen osa huonetta ovat värit sekä kuviot. Niiden avulla voidaan luoda vauvalle turvallinen, mutta samalla stimuloiva ympäristö, jossa kehittyminen ja oppiminen tapahtuvat luontevasti. Värit ja kuviot valitaan usein lapsen iän, sukupuolen tai vanhempien tyylimieltymysten mukaisesti, mutta tässä kohtaa on tärkeää muistaa, että jokainen vauva on yksilö, ja hänen omat mieltymyksensä ja tarpeensa voivat poiketa vallitsevista trendeistä.

Lisäksi lastenhuoneen sisustus ja sen eri elementit, kuten värit ja kuviot, voivat vaikuttaa merkittävästi lapsen kehitykseen. Esimerkiksi selkeät ja kontrastiset kuviot voivat auttaa lapsen näköaistin kehityksessä. Sen sijaan liian voimakkaat tai räikeät värit saattavat häiritä lapsen lepoa. Siten on suositeltavaa suosia vaaleita ja lämpimiä värejä, jotka luovat huoneeseen rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.

 • Käytä luonnollisia värejä: Luonnolliset värit, kuten vihreät ja ruskeat sävyt, voivat auttaa luomaan rauhallisen ja rentouttavan ympäristön. Ne myös stimuloivat lapsen aisteja ja edistävät hänen kiinnostustaan luontoon.
 • Valitse selkeitä kuvioita: Selkeät kuvioita, esimerkiksi eläimet tai geometriset muodot, voivat olla erittäin hyödyllisiä lapsen näköaistin kehityksessä. Niiden avulla hän voi oppia tunnistamaan erilaisia muotoja ja malleja.
 • Hyödynnä pehmeitä materiaaleja: Pehmeät materiaalit eivät vain luo kodikasta tunnelmaa huoneeseen, vaan ne ovat myös turvallisia pienille lapsille. Esimerkiksi puuvilla on ihanteellinen valinta sen pehmeyden ja hengittämiskyvyn ansiosta.
 • Välttää liian raskaita värejähän: Vaikka tummat värit voivat tuntua houkuttelevilta sisustuksen kannalta, ne saattavat tehdään huoneesta synkkään. Sen sijaan suositellaan käyttämään vaaleampia sävyjähän jotka tuovathan tilaa valoa.
 • Valitse monipuolista sisustusta: Monipuolisuus on avainasemassa lastenhuoneen sisustuksessa. Se voi tarkoittaa erilaisten värien, kuvioiden ja materiaalien yhdistämistä tai eri teemojen hyödyntämistä.
 • Huomioi lapsen mieltymykset: Vaikka vanhemmat usein päättävät lastenhuoneen sisustuksesta, on tärkeää ottaa huomioon myös lapsen omat mieltymykset. Esimerkiksi jos lapsi pitää tietyistä eläimistähän voit valita näitä eläimiähän esittään kuvioita tai koriste-esineitä.

Muista, että vauvanhuone on paikka jossa hän viettää suuren osan ajastaan, joten sen tulisi olla sekä mukava että stimuloiva ymparisto hänen kehitykselleen.

Lastenhuoneen sisustus: Luovia ratkaisuja pieniin tiloihin

Lasten huoneen sisustus pienissä tiloissa voi olla haaste, mutta luovilla ratkaisuilla se voidaan tehdä toimivaksi ja viihtyisäksi. Huonekalujen valinnassa monikäyttöisyys ja säilytystilat tulevat usein etusijalle. Esimerkiksi sängynaluslaatikot ja seinähyllyt ovat käytännöllisiä tapoja saada lisää säilytystilaa. Myös huonekalujen sijoittelu on tärkeä osa tehokasta tilankäyttöä.

Vauvan huone sisustus asettaa omat vaatimuksensa: sen tulee olla sekä turvallinen että rauhoittava. Vaikka tila olisi pieni, siihen voidaan luoda viihtyisä ja toimiva ympäristö esimerkiksi käyttämällä seinää hyödyksi. Seinämaalaukset tai -tarrat ovat suosittuja tapoja tuoda väriä ja iloa pieniinkin tiloihin. Lisäksi istuimet, jotka on helposti muutettavissa sängyiksi, ja korkeita kaappeja, jotka tarjoavat lisätilaa, voidaan myös harkita.

 • Monikäyttöiset huonekalut: Pienissä tiloissa monitoimihuonekalut ovat suuri etu. Ne voivat toimia sekä säilytystilana että leikkialueena tai opiskelutilana. Esimerkiksi sängynaluslaatikot ja kerrossängyt, joissa on alapuolella työpiste tai leikkialue, ovat erinomaisia valintoja.
 • Seinähyllyt ja -kaapit: Hyvä tapa lisätä säilytystilaa ilman lattiapinta-alan menetystä on käyttää seinähyllyjä ja -kaappeja. Nämä voidaan asentaa korkealle, jolloin ne eivät vie lapselta leikki- tai liikkumatilaa.
 • Sijoittelu: Huoneen kalusteiden tehokas sijoittelu voi tehdä pienestäkin tilasta toimivan. Pyri hyödyntämään kaikki mahdollinen tila esimerkiksi sijoittamalla huonekaluja nurkkiin tai ikkunan alle.
 • Vauvan huonetilan sisustus: Vauvan huoneessa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Valitse sellaisia ​​huonekaluja ja sisustuselementtejä, jotka eivät aiheuta vaaraa vauvalle. Myös rauhoittavien värien käyttö auttaa luomaan miellyttävän ympäristön vauvalle.
 • Seinän hyödyntaminen: Kuten aikaisemmin mainittiin, seinät voidaan hyödyntää tehokkaasti pienissä tiloissa. Seinämaalaukset ja -tarrat tuovat väriä ja iloa huoneeseen. Myös erilaiset hyllyratkaisut tai vaikkapa kiipeilyseinä voivat olla jännittäviä lisäyksiä lastenhuoneeseen.
 • Muunneltavuus: Valitse kalusteita, jotka voidaan helposti muuntaa toiseen käyttötarkoitukseen tarpeiden muuttuessa. Esimerkiksi istuin, joka muuntuu sängyksi tai työpisteeksi, on erittäin käytännöllinen ratkaisu.

Loppujen lopuksi luova suunnittelu ja monipuoliset kalusteet tekevät pienestäkin lastenhuoneesta toimivan ja viihtyisän tilan.

Lasten huoneen sisustus: Käytännöllisyys kohtaa hauskuuden

Lastenhuoneen sisustuksen suunnittelussa yhdistyvät ainutlaatuinen tapa yhdistää käytännöllisyys ja hauskuus. Käytännöllisyyden tarve korostuu tässä, koska lastenhuoneen tehtävä on toimia sekä leikkipaikkana että lepopaikkana. Järjestely ja suunnittelu, joka tuo mukanaan johdonmukaisuuden ja järjestyksen, luo turvallisen ympäristön lapselle ja helpottaa samalla lapsen omatoimisuutta ja itsenäisyyttä.

Lastenhuoneen ideat voivat olla yhtä moninaisia kuin lapset itsekin. Lapsen huone on paikka, jossa lapsen persoonallisuus ja mielenkiinnon kohteet saavat näkyä. Lapsille suunnitelluissa huoneissa sisustuselementtejä, kuten leluja, on usein runsaasti, ja niiden tulee olla käytännöllisiä sekä helppoja käyttää ja järjestää. Näin lapsen on helpompi pitää huone järjestyksessä ja hän oppii samalla tärkeän taidon – järjestyksen ylläpitämisen.

Seuraavassa on joitakin vinkkejä lastenhuoneen sisustukseen:

 • Käytännöllisyys: Valitse huonekalut, jotka ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa. Lastenhuoneessa tapahtuu paljon toimintaa, joten sen tulee kestää kovaakin käyttöä.
 • Värivalinnat: Lapset rakastavat värejä! Anna lapsesi valita huoneensa värit. Se tekee tilasta omakohtaisemman ja hauskemman.
 • Säilytystilat: Hyvät säilytystilat auttavat pitämään lelut, kirjat ja muut tavara järjestyksessä. Harkitse avohyllyjen tai korien käyttöönottoa helpottamaan asioiden löytämistä ja paikoilleen laittamista.
 • Turvallisuus: Huolehdi siitä, että kaikki huonekalut ovat turvallisia eivätkä aiheuta vaaratilanteita. Tarkista esimerkiksi, ettei raskaita esineitä ole liian korkealla tai että ne eivät kaadu helposti lasten päälle.
 • Lelu-alueet: Järjestele lelualueet siten, että samankaltaiset lelut ovat yhdessä paikassa. Esimerkiksi rakennuspalikoiden oma alue voi rohkaista luovuutta ja mielikuvituksen käyttöön sekun sotku on minimoitu.
 • Oma tila: Varaa lapselle oma alue, jossa hän voi lukea, piirtää tai vain olla omassa rauhassaan. Tämä auttaa lasta ymmärtämään arvon itsenäisyydelle ja omalle ajalle.

Lastenhuoneen sisustuksen suunnittelussa on tärkeää muistaa, että sen tulisi olla paikka, joka kannustaa leikkiin sekä oppimiseen ja kasvamiseen. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja siksi myös heidän huoneensa pitäisi heijastella sitä.

Vauvan huone sisustus: Ensiaskeleet unelmaan

Taaperon huoneen sisustus edellyttää huolellista suunnittelua ja harkintaa, sillä se on paitsi lapsen turvallinen tila, myös ensimmäinen paikka, jossa hän alkaa tehdä omia havaintojaan ympäröivästä maailmasta. Huoneen tulisi heijastaa lapsen omaa persoonaa ja toisaalta olla riittävän joustava, jotta sisustusta voidaan muokata lapsen kasvaessa ja hänen mielenkiinnon kohteiden muuttuessa.

Lasten sisustuksen olennainen osa on huonekalujen valinta. Laadukkaat, turvalliset ja lapsen kehitystä tukevat huonekalut ovat olennainen osa lapsen huonetta. Seinien sävyillä ja tekstiilien valinnoilla voidaan luoda lämmin ja kutsuva tunnelma. Samalla leikkisät ja opettavaiset sisustuselementit, kuten seinäkaaviot, lattialogot ja interaktiiviset leikkisetit, edistävät lapsen oppimista ja antavat hänen mielikuvitukselleen siivet.

Seuraavassa on joitakin vinkkejä, jotka auttavat sinua aloittamaan:

 • Valitse huonekalut viisaasti: Varmista, että ne ovat turvallisia ja kestäviä. Huomioi myös niiden koko ja korkeus – lapsen tulisi pystyä käyttämään niitä itsenäisesti.
 • Kokeile erilaisia seinäsävyjä: Vaaleat sävyt luovat rauhallisen tunnelman, kun taas kirkkaammat värit voivat tehdä huoneesta leikkisän ja energisen.
 • Tekstiilit: Pehmeät tyynyt, mukavat peitot ja lattiamatot lisäävät lämpöä ja mukavuutta. Valitse materiaalit, jotka ovat helppoja puhdistaa.
 • Sisustuselementit: Seinakaaviot tai interaktiiviset leikkisetit eivät ainoastaan tee tilasta mielenkiintoista vaan myös edistää lapsen oppimista.
 • Joustava sisustus: Lapsesi kasvaessa hänen kiinnostuksen kohteensa muuttuvat. Siksi on tärkeää valita elementtejä, joita voidaan helposti päivittää tai vaihtaa tarpeen mukaan.

Muistathan aina ottaa huomioon oman lapsesi tarpeet ja mieltymykset suunnitellessasi heidän unelmiensa lastenhuonetta!

Lastenhuoneen ideat: Leikkisät teemat ja sisustuselementit

Leikkisät teemat ovat avain elementtejä lastenhuoneen sisustuksessa, ne innostavat lapsen mielikuvitusta ja rohkaisevat luovaa leikkiä. Sisustuselementit voivat olla prinsessa-teemaisesta vuodevaatteista aina pirteisiin värikkäisiin julisteisiin, jotka herättävät tilassa eloa. Muistetaan kuitenkin, että lastenhuoneen sisustuksen tulee palvella lapsen tarpeita ja tukea hänen kehitystään, joten teemat ja elementit on valittava huolella lapsen iän, kiinnostuksen kohteiden ja taitojen mukaan.

Sisustuselementit eivät rajoitu vain huonekaluihin tai seinäkoristeisiin. Esimerkiksi säilytysratkaisut voivat olla sekä käytännöllisiä että hauskannäköisiä, jolloin ne tukevat järjestystä ja opettavat lapselle järjestelmällisyyttä. Kaiken kaikkiaan, leikkisät teemat ja sisustuselementit voivat tehdä lastenhuoneesta kutsuvan ja inspiroivan paikan, missä lapsi viihtyy ja kehittyy vuosien ajan.

Seuraavassa on joitakin ideoita lastenhuoneen teemoista ja sisustuselementeistä:

 • Prinsessa-teema: Tämä on suosittu valinta monien tyttöjen keskuudessa. Voit käyttää prinsessa-teemaisia vuodevaatteita, seinätarroja tai jopa luoda prinsessalinna-alue huoneeseen.
 • Avaruus-teema: Jos lapsesi rakastaa avaruutta ja tähtiä, harkitse avaruusteemaa. Voit sisällyttää tähtikarttoja, planeettajulisteita tai astronauttipehmoleluja.
 • Eläinteema: Eläinteemat ovat sopivia kaiken ikäisille lapsille. Valinnan voi tehdä esimerkiksi metsän eläimistön tai merielämän perusteella.

Sisustuselementtejähän löytyy laaja valikoima eri tyyppisiin tiloihin:

 • Sängyt ja vuodevaatteet: Lapsesi lempiteeman mukaisten vuodevaatteiden avulla voit helposti muuttaa koko huoneen ilmeen.
 • Seinätarrat ja julisteet: Ne herättivät tilassa eloa ja auttavat luomaan halutun tunnelman.
 • S säilytysratkaisut: Koriin mahtuvat niin lelut kuin vaatteetkin, ne pitää paikat siistimpänä eiväratkaisut voivat olla sekä käytännöllisiä että hauskannn näköisiä.
 • Valaistus: Lastenhuoneen valaisimien ei tarvitse olla tylsiä. Voit käyttää hauskoja yövaloja tai teemavalaistusta.

Muista, että lastenhuoneen sisustuksen tulisi ennen kaikkea palvella lapsesi tarpeita ja tukea hänen kehitystään. Jokainen lapsi on yksilöllinen, joten ole luova ja mukauta huone heidän mieltymystensä mukaan!

Lapsen huone: Kasvavan lapsen tarpeet huomioon

Kasvaessaan lapsen tarpeet muuttuvat ja tämä vaikuttaa merkittävästi huoneen sisustukseen. Tämä tarkoittaa, että huone, joka sopi lapselle pienenä, ei välttämättä täytä hänen tarpeitaan kouluikäisenä. On tärkeää varmistaa, että lapsen huone heijastaa hänen mielenkiinnon kohteitaan, on kannustava ja inspiroiva, mutta myös käytännöllinen ja järjestäytynyt. Huoneessa tulisi olla riittävästi tilaa koulutehtävien tekemiseen, leikkimiseen ja ystävien kanssa hengailemiseen. Tämä vaatii taitavaa suunnittelua ja järjestelyä.

Jokainen lapsi on yksilöllinen, joten huoneen pitäisi myös heijastaa lapsen persoonallisuutta. Tämä ei tarkoita vain sitä, että lapsen lemppariväri on otettu huomioon, vaan myös sitä, että huoneen tekstiilit, huonekalut ja koriste-esineet yhdistyvät lapsen mielenkiinnon kohteisiin. Myös tilan käytännöllisyys on tärkeä tekijä. Kasvavalle lapselle tarvitaan ehkä enemmän säilytystilaa tai suurempi työpöytä kuin pienemmälle lapselle. Näiden asioiden huomioon ottaminen auttaa luomaan tilan, jossa lapsi tuntee olevansa kotoisa ja arvostettu.

Lapsen huoneen suunnittelussa on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • Huoneen tulee heijastaa lapsen mielenkiinnon kohteita: Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos lapsi on kiinnostunut dinosauruksista, huoneessa voisi olla dinosaurusteemaisia koriste-esineitä tai julisteita.
 • Tarvittavien kalusteiden ja säilytystilojen miettiminen: Kasvaessaan lapselle saattaa tarvita enemmän säilytystilaa leluille, kirjoille ja vaatteille. Myös työpöydän koko saattaa joutua uudelleenharkintaan koulutehtävien lisääntyessä.
 • Tilan käytännöllisyys: Onko huoneessa riittävästi tilaa leikkimiseen, ystävien kanssa hengailemiseen sekä rauhalliseen opiskeluun?
 • Lapselle tulisi antaa mahdollisuus osallistua oman huoneensa sisustamiseen. Näin varmistetaan, että lopputulos vastaa hänen toiveitaan ja tarpeitaan. Lisäksi tämä auttaa lasta tuntemaan itsensä arvostetuksi.
 • Muutos ei aina tarkoita suurta remonttia. Jo pienillä muutoksilla – uusilla verhoilla, matolla tai seinälle ripustetulla julisteella – voidaan luoda ilmeeltään erilainen huone.
 • Huoneen sisustuksen ei tarvitse olla kallista. Monet käytännölliset ja kauniit ratkaisut voidaan toteuttaa edullisesti tai jopa itse tehden.
 • On tärkeää muistaa, että lapsen huone on hänen oma turvallinen tilansa, jossa hän voi rentoutua, leikkiä ja oppia uusia asioita. Sisustuksen tulisi tukea näitä toimintoja parhaalla mahdollisella tavalla.

Lapsen kasvaessa myös hänen tarpeensa muuttuvat. Tämä tarkoittaa sitä, että lastenhuoneen sisustusta on hyvä päivittää aika ajoin vastaamaan näitä muuttuneita tarpeita. Hyvin suunniteltu ja toteutettu lastenhuone palvelee sekä lasta että vanhempia pitkään.

Taaperon huoneen sisustus: Aktiivisen tutkijan tila

Kun suunnittelet taaperon huonetta, on tärkeää ottaa huomioon lapsen aktiivisuus ja uteliaisuus. Taaperoikä on kriittinen vaihe lapsen kehityksessä, jolloin he alkavat tutkia maailmaa entistä itsenäisemmin ja heidän uteliaisuutensa kasvaa. Tämä vaatii sisustusratkaisuja, jotka stimuloivat lapsen mieltä, mutta myös pitävät turvallisuuden etusijalla. Suosituskäytäntöjä ovat muun muassa pehmeiden materiaalien käyttö, terävien kulmien välttäminen sekä helppokäyttöisten ja lapsiturvallisten säilytystilojen sisällyttäminen huoneen suunnitteluun.

Värit, kuviot ja tekstuurit voivat kaikki toimia visuaalisina virikkeinä, jotka auttavat lapsen aivojen kehityksessä. Lapsiystävälliset teemat, kuten eläimet, luonto tai suosikkihahmot, voivat lisätä huoneen leikkisyyttä ja tehdä siitä paikan, jossa lapsi viihtyy ja jossa hänellä on hauskaa. Eri toimintoalueiden luominen, kuten leikki-, lukemis- ja rentoutumisalueet, voi myös auttaa lasta ymmärtämään eri toimintojen arvon. Mutta ennen kaikkea, taaperon huoneen on oltava paikka, jossa lapsi voi tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi, sillä tämä on edellytys terveelle kasvulle ja kehitykselle.

Seuraavassa on joitakin suosituksia taaperon huoneen sisustukseen:

 • Käytä pehmeitä materiaaleja: Taaperoille tarkoitettujen huonekalujen tulisi olla valmistettu pehmeistä, mukavista materiaaleista. Tämä auttaa vähentämään mahdollisia loukkaantumisriskejä ja tekee lapselle miellyttävän ympäristön.
 • Välttää teräviä kulmia: Huonekalut ilman teräviä kulmia ovat turvallisempia pienille tutkijoille. Pyöreät tai kaarevat muodot voivat myös lisätä huoneen visuaalista viehättävyyttä.
 • Sisällytää lapsiturvalliset säilytystilat: Lapsiturvalliset säilytysratkaisut auttavat pitämään lelut järjestyksessään ja helposti saatavilla, mutta samalla ne estää lapselta pääsyn vaarallisiin esineisiin.
 • Valita stimuloivia värejä, kuvioita ja tekstuureja: Nämät elementit voivat toimia visuaalisina virikkein ä ja edistää aivojen kehityst ä.
 • Koota eri toimintoalueet: Erillisten alueiden luominen leikkimiseksi, lukemiseksi ja rentoutumiseksi voi opettaa lasta arvostamaan näitä toimintoja sek ä antaa hänelle enemmän tilaa kasvaa ja tutkia.
 • Valita lapsiystävällisiä teemoja: Eläimet, luonto tai suosikkihahmot voivat lisätä huoneen leikkisyytt ä ja tehdä siitä paikan, jossa lapsi viihtyy.
 • Luoda turvallinen ja mukava ympäristö: Taaperon huoneen tulisi olla paikka, jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Täm ä on tärkeää terveelle kasvulle ja kehitykselle.

Nämät ovat vain joitakin ehdotuksia taaperon huoneen sisustamiseksi. Jokainen lapsi on yksilöllinen, joten parhaiten toimii se ratkaisu, joka vastaa hänen tarpeitaan ja mieltymyksiään.

Shopping Cart
Vallila logo

MAAILMAN MEHILÄISPÄIVÄ 20.5.

Maailman mehiläispäivän kunniaksi Vallila arpoo kolmelle Muscari-tuotteita kampanja-aikana ostaneelle hyönteishotellin! Hyönteishotellit toimivat pesintäpaikkoina pölyttäjille – pitäähän kaikkein pienimmilläkin olla katto pään päällä.

Kaikki Muscari-tuotteet -30%

Kampanja voimassa 20.5.-3.6. Arvonta suoritetaan kampanjan päättyessä, ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.