Ale!

Andersen Furniture – S2 Display – 32 cm – Kirjahylly – Combination 1 – 2-rums Element: H: 32 x L: 60 x D: 36 cm

1193,00 

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 10948500267386010 Osastot: ,

S2 Display – 32 cm – Kirjahylly alkaen Andersen Furniture
Andersen Furniturein toiminnallisen ja jännittävän S2-hyllystön on suunnitellutKATO. S2-hyllystössä on mielenkiintoinen säilytysjärjestelmä, joka voidaan räätälöidä vastaamaan säilytystarpeitasi ja -toiveitasi. Käytä kirjahyllyä kirjahyllynä, lasien ja viinin säilyttämiseen tai arkistona DVD-levyjen, lehtien tai valokuva-albumien säilyttämiseen ja järjestämiseen.
Vaaka- ja pystyhyllyjen avulla on myös mahdollista jakaa osastot pienempiin osiin. Jos haluat lisää säilytystilaa, hyllyjärjestelmään voidaan lisätä tyylikkäitä lokeroita.
S2-hyllystöä on saatavana 1-huoneen ja 2-huoneen yksikköinä sekä kahta eri korkeutta. Hyllyt voidaan asentaa seinään tai ne voidaan asentaa jaloilla varustettuna vapaasti seisovaksi yksiköksi. Jos haluat suunnitella oman S2-kirjahyllysi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
HUOM. Kirjoita haluamasi laminaatin värit kommenttikenttään kassalla. Jos et ole valinnut värejä, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, jotta voimme keskustella asiasta. Jos haluat ostaa lisää lokeroita, hyllyjä tai muita kokoonpanoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
Tuotteen erittely:
Materiaali: massiivipuu, näkyvät nastat
Hylly: Laminaattiovi, jossa on mustaksi maalattu reuna – ei käännettävissä
Tarjottimet: saatavana massiivipuusta tai laminaatista.
Laminaatin värit: Alpino, Artic Blue, Cafe, Diamond Black, Iron, Kashmir, Lead, Mouse, Ocean Grey, Pale Olive, Pimeä Olive, Pumice, Silver tai Terril.
Tarjolla lokeroita ja hyllyjä.
Katso ovien laminaattivärit tuotteen vieressä olevasta kuvasta.
Suunnittelija byKATO
Tuottaja Andersen Furniture
Yhdistelmiin sisältyvät seuraavat lisävarusteet:
Yhdistelmä 1: 2 laminaattiovea & 1 ripustuskisko 2-huoneen yksikköön.
Saatavana seuraavissa vaihtoehdoissa: Combination 1 2-rums Element: H: 32 x L: 60 x D: 36 cm
S2 Display – 32 cm Kirjahylly of Andersen Furniture täällä variantissa Combination 1 ja 2-rums Element: H: 32 x L: 60 x D: 36 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Andersen Furniture – S2 Display – 32 cm – Kirjahylly – Combination 1 – 2-rums Element: H: 32 x L: 60 x D: 36 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart