Blackout pimennysverho musta

16,00 

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 7978401479849315 Osastot: ,

Hotellitunnelmaa luova jämäkkäkankainen Blackout-pimennysverho yhdistelmänauhalla, jonka ansiosta verho voidaan ripustaa monella eri tavalla: piilolenkeistä suoraan verhotankoon, sormikoukuilla ja rypytysnauhakoukuilla. Verhokankaan nurjan puolen pimentävä valkoinen pinnoite sulkee valon ja myös lämpöä huoneen ulkopuolelle tehokkaasti. Näiden ominaisuuksien ansiosta verhon kangasmateriaali on hyvin jämäkkä, jotta optimaalinen pimennysteho saavutetaan. Materiaalinsa vuoksi verhoa ei saa pestä; suosittelemme sen tuulettamista, ja mahdolliset tahrat voi pyyhkiä kostealla liinalla. Verhon voi silittää varovasti etupuolelta keskilämmöllä (2 pistettä). Pakkaus sisältää yhden verhon.
Näin onnistut kauniin hotellimaisen verhoripustuksen luomisessa:
– Suosittelemme käyttämään 1-osaisia sormikoukkuja ripustukseen parhaimman lopputuloksen aikaansaamiseksi, jotta verhoon muodostuu kauniit laineet, rypytyksen sijaan.
– Asettele sormikoukut tasaisin välein verhoon, myös tämä auttaa kauniiden tasaisten laineiden muodostumista.
– Emme suosittele verhon voimakasta rypytystä tai rypytyskoukkujen käyttöä, sillä kankaan jämäkkyyden vuoksi rypytys ei mahdollista kauneinta lopputulosta.
– Mikäli et halua käyttää ripustuskoukkuja vaan kytät tankoa, suosittelemme käyttämään piilolenkkejä pujotuskujan sijaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Blackout pimennysverho musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart