Ale!

Eden sänky valkoöljyttyä tammea beige

2449,97 

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 7978401441203805 Osastot: ,

Tyylikäs laatusänky, jossa on seitsemään vyöhykkeeseen jaettu monitaskuinen joustinpatja ja laadukkaasta HR-vaahtomuovista valmistettu petauspatja. Patja tarjoaa hyvän nukkumismukavuuden ja on mukautettu antamaan tukea siellä, missä sitä tarvitset. Sängyn runko on valmistettu massiivitammesta, ja se on saatavana kahdella eri käsittelyllä: valkopigmentoidulla öljyllä ja luonnonöljyllä. Jalat on valmistettu samanvärisestä puusta. Sängynpohja on valmistettu laminoidusta koivusta, ja siinä on kevyt jousirakenne.
– Patja, jossa on pussijousitus hyvän liikkuvuuden ja kestävyyden takaamiseksi.
– Seitsemään vyöhykkeeseen jaettu joustinpatja takaa hyvän nukkumismukavuuden.
– Korkealaatuinen petauspatja HR-vaahtomuovista, jossa on irrotettava ja pestävä päällinen.
Mitä tarkoittaa, että patja on vyöhykkeistetty? Hyvä sänky on yksilöllinen, mutta teknisesti se tarkoittaa, että selkärangan pitäisi olla levossa ja täysin suorassa, kun makaa patjalla. Kehosi eri alueisiin mukautuva patja tarjoaa parempaa unta, mukavuutta ja terveyttä. Vyöhykkeellisessä patjassa on pehmeämmät alueet hartioille ja lantiolle ja kiinteämmät alueet päähän ja vyötärölle. Näin patja mukautuu kehoosi ja antaa optimaalisen tuen sinne, missä sitä tarvitaan. Kehon paino vaikuttaa tukeen, ja patjan vyöhykkeiden määrä kertoo, kuinka tarkkaa tuki on. Mitä enemmän vyöhykkeitä, sitä tarkemmin tuki on räätälöity.
Mikä on pussijousitus? Pussijousen halkaisija on paljon pienempi kuin perinteisen taskujousen. Tämä tarkoittaa, että patjassa on tilaa useammalle jouselle kuin perinteisessä pussijousipatjassa, mikä antaa keholle erityisen tasaisen ja hyvän tuen.
Näin Eden-sänky on rakennettu:
Petauspatja: 6 cm hengittävä HR-vaahtomuovipatja, jossa on pehmusteet molemmin puolin.
Patja: Joustinpatja, jossa 10 cm pussijousitus ja 3 cm vaahtomuovikerros. Pussijousitus tarkoittaa, että käämit ovat erillisissä taskuissa laadun säilyttämiseksi ja sen varmistamiseksi, että jouset voivat liikkua toisistaan riippumatta. Patja on jaettu seitsemään vyöhykkeeseen optimaalisen tuen ja mukavuuden varmistamiseksi.
Sängyn runko: 7 cm korkea koristeellinen sängyn runko massiivitammesta ja sängyn sokkeli koivuviilusta.
Jalat: 13 cm korkeat jalat massiivitammesta.
Sängyn patjapinta-ala on 180×200 cm, ja sängyn pituus sängynrungon kanssa on 210 cm, leveys 195 cm ja korkeus 40 cm.
Eurooppalaista käsityötä. Tuote on valmistettu Virossa ja kehitetty skandinaavisen käsityöperinteen periaatteiden ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eden sänky valkoöljyttyä tammea beige”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart