Ale!

Ilme sivuverho 140×280 cm kupari

Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 28,90 €.

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 11588801032576948 Osastot: ,

Rouhea, mutta kevyt ja läpinäkyvä Ilme sivuverho tuo sisustuksellisuutta ja luonnonläheistä tunnelmaa makuu- ja olohuoneeseen. 280 cm pitkä valmisverho myydään yksittäin pakattuna. Ilme on kauempaa katsottuna yksivärinen verho, jonka kudonnasta voi läheltä katsottuna erottaa useampia lankavärejä. Verhon voi pestä 30 asteessa. Verho on valmistettu Turkisssa 100% polyesteristä korkeatasoisella tehtaalla ÖKÖTEX-standardin mukaisesti.
Ilme sivuverhon yläreunaan on ommeltu monitoiminauha, joka mahdollistaa verhon ripustamisen kaikenlaisiin verhotankoihin, kiskoon tai koukkuihin. Nauha toimii myös rypytysnauhana. Verhopakkaus sisältää erillisen lyhennysnauhan eli pikahelmateipin. Lyhennysnauhan avulla verho on mahdollista lyhentää haluttuun pituuteen silittämällä nauha helman taitteeseen.
Pitkillä verhoilla saa helposti tilan näyttäm&au…

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilme sivuverho 140×280 cm kupari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Vallila logo

MAAILMAN MEHILÄISPÄIVÄ 20.5.

Maailman mehiläispäivän kunniaksi Vallila arpoo kolmelle Muscari-tuotteita kampanja-aikana ostaneelle hyönteishotellin! Hyönteishotellit toimivat pesintäpaikkoina pölyttäjille – pitäähän kaikkein pienimmilläkin olla katto pään päällä.

Kaikki Muscari-tuotteet -30%

Kampanja voimassa 20.5.-3.6. Arvonta suoritetaan kampanjan päättyessä, ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.