Kylpyhuoneen matot

Kylpymatot ja -matot ovat käytännöllinen mutta tyylikäs lisä mihin tahansa kylpyhuoneeseen, mutta kun tarjolla on niin erilaisia ​​tyylejä, värejä ja materiaaleja, oikean valinta vaatii harkintaa.

Kylpymattoja ja kylpymattoja voidaan käyttää suunnilleen samalla tavalla. Suihkun tai kylpyammeen edessä ne auttavat imemään vettä kehosta pesun jälkeen. Ne pitävät myös ylimääräisen veden poissa lattialta, mikä voi muuten tehdä laatat liukkaiksi ja aiheuttaa vammoja.

Kylpymattojen avulla voit pitää hauskaa väreillä kylpyhuoneessa – huone, joka voi muuten näyttää melko steriililtä. Haluat kuitenkin varmistaa, että valitsemasi täydentää sekä huoneen sävyä että tunnelmaa.

Osta kylpymattoja verkossa Decohousesta, johtavasta verkkokaupasta, jossa on suuri kokoelma kylpymattoja edulliseen hintaan.

Shopping Cart
Vallila logo

MAAILMAN MEHILÄISPÄIVÄ 20.5.

Maailman mehiläispäivän kunniaksi Vallila arpoo kolmelle Muscari-tuotteita kampanja-aikana ostaneelle hyönteishotellin! Hyönteishotellit toimivat pesintäpaikkoina pölyttäjille – pitäähän kaikkein pienimmilläkin olla katto pään päällä.

Kaikki Muscari-tuotteet -30%

Kampanja voimassa 20.5.-3.6. Arvonta suoritetaan kampanjan päättyessä, ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.