Parvekematot

Näytetään kaikki 19 tulosta

Parvekematot – Luo Viimeistelty Tila Ulkotilaasi

Kestävät ja Tyylikkäät

Parvekematot ovat paljon enemmän kuin vain matto ulkotilassa. Ne viimeistelevät ja määrittävät parveketilasi, luoden siihen lämminhenkisen ja viihtyisän tunnelman. Meidän valikoimastamme löydät matot, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, mutta ovat myös erittäin kestäviä ja suunniteltu kestämään ulkoilman haasteet – olipa kyseessä sitten sade, lumi tai auringonpaiste.

Värit ja Kuosit Jokaiseen Makuun

Olipa tyylisi sitten klassinen, moderni tai boheemi, löydät varmasti mieleisesi maton laajasta valikoimastamme. Tarjoamme eri värejä, kuvioita ja kokoja, jotta jokainen asiakas löytää täydellisen maton juuri omaan tarpeeseensa. Anna parvekkeesi heijastaa persoonallisuuttasi valitsemalla juuri sinulle sopiva kuosi ja väri.

Helppohoitoinen Valinta

Parvekematot eivät ole vain tyylikkäitä, ne ovat myös käytännöllisiä. Useimmat matot ovat helppoja pitää puhtaina ja ne hylkivät likaa. Puhdistaaksesi maton tarvitset vain vettä ja mietoa pesuainetta. Näin voit nauttia siististä ja raikkaasta parveketilastasi vuoden ympäri.

Eteisen Matot – Täydellinen Yhdistelmä Parvekemattojen Kanssa

Kun olet päivittänyt parveketilasi uudella matolla, miksi et tekisi samaa eteisellesi? Eteisen matot eivät ainoastaan tee tilasta viimeistellyn näköistä, mutta ne myös suojaavat lattiaa liialta kulumiselta ja lialta. Käy katsomassa valikoimaamme ja löydä matto, joka sopii sekä eteiseesi että parvekkeellesi.

Investoi Laatuun

Parvekematto ei ole vain ostos – se on investointi. Se luo viihtyisyyttä, lisää tyyliä ja kestää vuosia. Valitse laatu ja tyyli meidän laajasta valikoimastamme ja tee parvekkeestasi unelmiesi paikka!

Tutustu nyt valikoimaamme ja löydä seuraava suosikkimattosi.

Shopping Cart
Vallila logo

MAAILMAN MEHILÄISPÄIVÄ 20.5.

Maailman mehiläispäivän kunniaksi Vallila arpoo kolmelle Muscari-tuotteita kampanja-aikana ostaneelle hyönteishotellin! Hyönteishotellit toimivat pesintäpaikkoina pölyttäjille – pitäähän kaikkein pienimmilläkin olla katto pään päällä.

Kaikki Muscari-tuotteet -30%

Kampanja voimassa 20.5.-3.6. Arvonta suoritetaan kampanjan päättyessä, ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.