Viskoosimatot

Näytetään tulokset 1–90 / 100

Viskoosimatot: Ylellinen valinta jokaiseen kotiin

Viskoosimatot tunnetaan erityisesti niiden pehmeydestä ja ylellisestä tuntumastaan. Ne muistuttavat silkkiä paitsi ulkonäöltään, myös tuntumaltaan. Viskoosimaton pinnan kiilto tekee siitä erityisen houkuttelevan ja lisää sisustuksellesi ripauksen ylellisyyttä. Viskoosimatot eivät ainoastaan näytä hyvältä – ne tuntuvat myös uskomattoman pehmeiltä jalkojen alla.

Ympäristöystävällinen Valinta

Viskoosi on keinokuitu, joka valmistetaan luonnollisista selluloosakuiduista, usein puusta. Tämä tekee viskoosimatoista ekologisen valinnan jokaiseen kotiin. Lisäksi, koska viskoosi on biohajoavaa, se on ympäristöystävällinen vaihtoehto monille muille mattojen materiaaleille.

Helppohoitoinen ja Kestävä

Viskoosimattojen hoito on yksinkertaista. Pienet roiskeet ja tahrat voi yleensä poistaa helposti nihkeällä liinalla, ja matoille suositellaan säännöllistä imurointia. Vaikka viskoosi on pehmeää, se on myös kestävää. Oikein hoidettuna viskoosimatto voi kestää vuosia ja pysyä yhtä kauniina kuin uutena.

Itämaiset matot – perinteen ja tyylin

Jos rakastat mattoja, jotka yhdistävät perinteen ja nykyaikaisen designin, tutustu myös valikoimamme Itämaisiin mattoihin. Nämä matot tuovat kotiisi klassista tunnelmaa ja ne sopivat täydellisesti yhteen viskoosimattojen kanssa. Yhdistämällä nämä kaksi ainutlaatuista tyyliä, voit luoda kotiisi täydellisen yhdistelmän perinnettä ja modernia designia.

Luo kotiisi ylellinen tunnelma viskoosimatoilla

yhdistelmä

Valitsemalla viskoosimaton kotiisi saat paitsi ylellisen ja pehmeän tuntuman jalkojesi alle, myös tyylikkään lisän sisustukseesi. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva viskoosimatto – ylellinen valinta, joka kestää aikaa.

Shopping Cart