Ale!

Narma Tuna sisalmatto kulta pyöreä 160 cm

Alkuperäinen hinta oli: 249,00 €.Nykyinen hinta on: 186,50 €.

Osta nyt

Tuotetunnus (SKU): 11588800278889346 Osastot: ,

Tyylikäs Narma Tuna pyöreä matto on valmistettu 100 % luonnollisesta sisalista käsinkutomalla. Käsinkudotun maton kudos on ei ole yhtä tiukka kuin konekudotun. Käsinkudotun maton pinta on elävä. Matto on kulutuksenkestävää ja sopii hyvin niin kotiin kuin toimistoonkin. Maton pohjassa on lateksipinnoite, jonka ansiosta matto pysyy hyvin paikoillaan ja muodossaan. Maton reunat on viimeistelty huolellisesti 70 mm leveällä puuvillakanttaukella, josta 30 mm on näkyvissä. Voidaan käyttää lattialla, jossa on lattialämmitys. Soveltuu puhdistettavaksi robottipölynimurilla.
Vältä sisalmaton käyttöä kosteissa tiloissa tai muilla alueilla, jotka voivat kastua säännöllisesti, kuten eteisessä, keittiöissä jne. Älä aseta mattoa märälle lattialle lattian pesun jälkeen. On tavallista, että lateksitausta voi …

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Narma Tuna sisalmatto kulta pyöreä 160 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Vallila logo

MAAILMAN MEHILÄISPÄIVÄ 20.5.

Maailman mehiläispäivän kunniaksi Vallila arpoo kolmelle Muscari-tuotteita kampanja-aikana ostaneelle hyönteishotellin! Hyönteishotellit toimivat pesintäpaikkoina pölyttäjille – pitäähän kaikkein pienimmilläkin olla katto pään päällä.

Kaikki Muscari-tuotteet -30%

Kampanja voimassa 20.5.-3.6. Arvonta suoritetaan kampanjan päättyessä, ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.